Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-08@18:42:41 GMT

◄ کمبود منابع مالی و تاثیر آن بر مدیریت بحران

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۰۹۹۸

◄ کمبود منابع مالی و تاثیر آن بر مدیریت بحران

تین‌نیوز | 

رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در حاشیه جلسه ستاد بحران که با حضور شهردار تهران برگزار شد، از ارسال برنامه‌های مدیریت بحران به وزارتخانه‌های مخلتف از جمله وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، احمد صادقی با اشاره به این‌که شهرداری تهران، وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور در این مساله مسوول هستند، گفت: برنامه‌ها به دستور رئیس‌جمهور به این دستگاه‌های ذی‌ربط ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سوله‌های مدیریت بحران به صورت چندمنظوره استفاده می‌شوند، البته از سال 95 تا به امروز مقرر شد به صورت تک منظوره مورد استفاده قرار بگیرند و لذا از سال 95 تا امروز سوله‌های مدیریت بحران از سازمان‌های مختلف بازپس گرفته شد. برخی از آن‌‌ها به محل ورزش مخصوص بانوان اختصاص پیدا کرده و لازم است برای ورزش بانوان مکان دیگری در نظر گرفته شود. در حال حاضر 56 سوله مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش قرار دارد.

صادقی با اشاره به اظهارات شهردار تهران افزود: همان‌طور که آقای افشانی گفتند اجرای دستور رئیس‌جمهور به صورت 6 ماهه امکان‌پذیر نیست.

صادقی در پاسخ به این سوال که اورژانس و هلال احمر چه کمبودهایی را به ستاد مدیریت بحران شهرداری اعلام کرده‌اند، گفت: این موارد در قالب یک سامانه در حال رصد شدن است و جمعیت هلال احمر براساس استانداردها موظف است برآورد احتمالی از میزان خسارت‌ها تهیه کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران با تاکید بر این‌که برخی از کمبودها به علت نبود کافی منابع مالی وجود دارد، افزود: با این حال ما همه تلاش خود را در راستای بهبود شرایط انجام داده‌ایم. با توجه به مصوبه شورای شهر تهران وضعیت آتش‌نشانی به بهبود نسبی دست پیدا کرده و تجهیزاتی که از قیمت بالائی برخوردار هستند طی یک سال گذشته به ناوگان آتشنشانی افزوده شده‌اند.

صادقی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که سوله مدیریت بحران در چه شرایطی قرار دارند، افزود: ‌براساس مصوبه شورای شهر، سوله‌های مدیریت بحران به صورت چندمنظوره استفاده می‌شوند البته از سال 95 تا به امروز مقرر شد به صورت تک‌منظوره استفاده شوند و از سال 95 تا امروز سوله‌های مدیریت بحران از سازمان‌های مختلف گرفته شده است. برخی از آنها به ورزشگاه‌های مخصوص بانوان اختصاص دارد و لازم است برای ورزش بانوان مکان دیگری جایگزین شود و در حال حاضر 56 سوله مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش قرار دارد.

وی با بیان این‌که ستاد مدیریت بحران درتمامی مناطق دارای ساختار خوبی است، تصریح کرد: شهردار هر منطقه رئیس ستاد مدیریت بحران همان منطقه است و ما به عنوان سیاست‌گذار و ناظر همه این موارد را تحت کنترل داریم. در حال حاضر 22 پایگاه ویژه مدیریت بحران برای 22 منطقه تهران وجود دارد، این 22 پایگاه بر اساس دستورالعمل‌ها کاملاً تجهیز شده هستند و در مواقع لزوم به سهولت امدادرسانی خواهند کرد.

رئیس ستاد مدیریت بحران تهران با تاکید بر این نکته که پایین‌ترین چالش مدیریت بحران توجه بیش از اندازه به نیازمندی‌های محلی و غفلت از نیازهای ملی است، افزود: سطح حادثه در شهر تهران مشخص می‌کند که تا چه حد مربوط به مدیریت شهری است و برای وضعیتی که از یک سطحی بالاتر باشد، متولی ملی آن به سرعت مشخص نمی‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان 6 ماهه اول 354 محله تهران، 354 نقشه ریسک متعلق به خود داشته باشند، گفت: از این طریق می‌توان برای یکایک محلات پاسخ مخصوص به آن‌ها را ارائه داد و نیازسنجی خوبی را انجام داد.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهر تهران، خاطرنشان کرد: 48 نوع مخاطره با بحران را برای تهران در نظر گرفت شده است که زمین لرزه، سیل، خشکسالی و پیدا شدن پوکه‌های انفجاری از جنگ جهانی دوم برخی از مصادیق آن است.

اعظم زندیه

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیریت بحران زلزله تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی گفت: از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این هشدار با تأکید بر هشدار زرد صادره طی روز گذشته به تمام دستگاه‌های اجرایی و امدادی و عضو ستاد، ابلاغ شده و مدیریت بحران به حالت آماده‌باش کامل در آمده است.

وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود، افزود: مخاطره مذکور با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید به ویژه در نیمه شمالی و در نواحی مستعد یعنی نیمه جنوبی استان با گردوخاک همراه خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه در اثر این مخاطره، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، اختلال در سفرها و کاهش دید را خواهیم داشت، گفت: از تمام مردم به ویژه شهروندان استان تهران درخواست می‌شود ضمن پرهیز از سفرهای غیر ضروری، از اتراق در حاشیه رودها و مسیل‌ها پرهیز کنند.

یزدی مهر با تاکید بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد نداشتن عشایر در حاشیه رودخانه‌ها ادامه داد: افراد از حضور در نواحی مرتفع پرهیز و ذی‌نفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

وی با تاکید بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب‌روها اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی، احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است، به تمام کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت نبود ضرورت، طی مدت مذکور در این نواحی تردد نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و بروز خسارت به محصولات زراعی و باغی تصریح کرد: از کشاورزان و باغداران درخواست می‌شود تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بروز خسارت را مد نظر داشته باشند.

کد خبر 751147

دیگر خبرها

  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران