Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی گفت: عِده و عٌده سازمان مدیریت بحران کشور تناسبی با شرح وظایف وسیع آن ندارد و بودجه و امکانات هم در این حد و سطح دیده نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «داود محمدی» در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که امروز (چهارشنبه ۲۲۲ اسفند) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: تعریف بحران امروز با گذشته متفاوت شده است به طوری که اگر بسیاری از مسائل جاری و عادی کشور مورد بی توجهی قرار گیرد و از این مسائل پیشگیری نکنیم، ممکن است به دامنه شرح وظایف ستاد مدیریت بحران اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در گذشته بحران هایی مانند حوادث غیرمترقبه، سیل و زلزله را داشتیم و امروز با دست کاری بشر در طبیعت مسائل مربوط به محیط زیست، آب و خاک ریزگردها را داریم و اگر دقت نکنیم باید با مسائل کارگری، دفع بهداشتی فاضلاب و غیره به عنوان امور بحرانی مواجه شویم.

 

محمدی اعلام کرد: بنابراین باید پیشگیری در رأس امور و برنامه ها قرار گیرد و این امر به همه دستگاه هایی که وظایفی به آنها محول می شود، باز می گردد.

 

وی اضافه کرد: نکته دیگر اینکه عِده و عٌده سازمان مدیریت بحران کشور تناسبی با شرح وظایف وسیع آن ندارد و بودجه و امکانات هم در این حد و سطح دیده نشده است.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: زلزله کرمانشاه از سوی کمیسیون اصل ۹۰ بررسی شد و در این بررسی به آسیب هایی برخورد کردیم که از جمله این آسیب ها نبود مدیریت واحد بود، در شروع موضوعات بحرانی مانند زلزله و غیره مدیریت واحد می تواند در حل و فصل مسائل و مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، کمک کند.

 

وی تأکید کرد: مشکل دیگر نحوه پرداخت خسارت ها در برابر حوادث و بحران ها است که ساز و کار پیچیده ای برای این موضوع در نظر گرفته شده است برای مثال در بحث سرمازدگی که به کشاورزان ما خسارت وارد شد و یا سیلی که در الموت رخ داد، مکانیزیم پرداخت بسیار طولانی بود و در بحث خسارت سرمازدگی بودجه ای که باید تخصیص می یافت، اختصاص داده نشد و در این حوزه با مشکلات زیادی مواجه شدیم.

 

محمدی یادآور شد: بحث دیگری که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بیمه است و فراگیر کردن پوشش بیمه ای را باید داشته باشیم تا در صورت بروز حوادث، خسارت جبران پذیر باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: آموزش در حوزه شهروندان و مدیران، توجه به بافت های فرسوده، به روزرسانی تجهیزات و ماشین آلات و تقویت امداد هوایی از جمله اقدامات مهمی است که باید در این حوزه صورت گیرد.

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل خبرگزاری شبستان اصفهان کانون های فرهنگی هنری مساجد عراق خبرگزاری گام دوم انقلاب حسن روحانی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی مدیریت بحران بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: با ورود سامانه بارشی جدید از فردا به استان، احتمال آبگرفتگی معابر، لغزندگی راه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسینعلی محمدی گفت: با تقویت سامانه بارشی براساس پیش بینی هواشناسی از چهارشنبه 19 اردیهشت تا پنجشنبه 20 اردیبهشت شاهد بارش و رگبار، وزش باد شدید، رعد و برق  و کاهش دما در نقاط مختلف استان هستیم.

وی افزود: با بارش باران آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان آب پیش بینی می‌شود و با توجه به اینکه باران سبب افزایش حجم آب رودخانه ها خواهد شد، سیلابی شدن مسیل‌ها و لغزندگی جاده ها پیش بینی‌ می‌شود.

محمدی ریزش سنگ، کاهش دید و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی  را از دیگر پیامدهای سامانه بارشی برشمرد و گفت: با وزش باد نسبتا شدید احتمال آسیب به سازه های کم مقاوم وجود دارد.

مدیرکل بحران استانداری مازندران افزود: بهتر است رانندگان هنگام تردد در جاده‌های کوهستانی استان و در راه‌های کوهستانی با رعایت نکات ایمنی در احتیاط برانند.

محمدی گفت: به کوهنوردان و طبیعت گردان هم توصیه شده از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی پرهیز کرده  و از نصب چادر و اقامت در فضا‌های باز خودداری کنند.

وی با اشاره به پیش بینی مواج شدن دریای خزر از صیادان خواست از قایقرانی، ماهیگیری در دریا خودداری کنند.

محمدی بیان کرد: دامداران دام‌های خود را دور از حاشیه رودخانه‌ها نگهداری کنند.

به گفته مدیر کل بحران استانداری مازندران رعایت ایمنی در سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور ضروری است.

وی افزود: شهرداران باید نسبت به پاکسازی کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و مقاوم سازی سازه‌های موقت و بیلیبورد‌های تبلیغاتی شهر‌ها اقدام کنند.

مدیرکل بحران استانداری مازندران در نهایت از آمادگی نیرو‌های خدماتی و امدادی استان برای مقابله با بحران‌های احتمالی خبر داد.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • برای عمق بخشی به مسائل باید از همدلی استفاده کرد
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران