Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه شهرها و روستاها سرمایه‌های اجتماعی را در دامان خود پرورش می دهند، اذعان کرد: توسعه پایدار بدون توجه به روستا و ظرفیت‌های آن محقق نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ابراهیم قاسم پور، فرماندار خلیل آباد پیش از ظهر امروز در نشست ستاد هماهنگی مدیریت بحران شهرستان خلیل‌آباد که با حضور مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه شهرستان خلیل‌آباد با ۵۲ هزار نفر جمعیت، دارای دو بخش مرکزی و ششطراز است، اظهار داشت: در بخش‌های مختلف اتحاد، همدلی و انسجام خوبی در شهرستان شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه شهرستان خلیل‌آباد را در نقاط مختلف کشور به دیار تاکستان‌های سرسبز و باغات انگور می‌شناسند، خاطرنشان کرد: این شهرستان تولیدات خوبی در بحث کشمش و پسته دارد و مقام اول تولید انگور و کشمش در استان از آن خود کرده است.

فرماندار خلیل‌آباد با اشاره به اینکه محصولات انگور این شهرستان به کشورهای آسیا میانه صادر می‌شود، تصریح کرد: شهرستان خلیل‌آباد در حوزه دامی ظرفیت‌های خوبی دارد که شامل 95 هزار رأس دام سبک و 3500 رأس دام سنگین است.

وی در ادامه ضمن گرامیداشت روز روستا، با بیان اینکه شهرها و روستاها سرمایه‌های اجتماعی را در دامان خود پرورش می دهند، اذعان کرد: توسعه پایدار بدون توجه به روستا و ظرفیت‌های آن محقق نمی‌شود.

قاسم پور با تأکید بر اینکه طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در حوزه‌های روستایی و شهری با همکاری مردم، معین‌های اقتصادی و ارکان حکومت در حال اجرا است، عنوان کرد: تا به امروز ۱۲ تفاهم‌نامه در شهرستان با سرمایه‌گذاران امضا شده است.

وی همچنین در ادامه بیان کرد: شهرستان خلیل‌آباد بر روی گسل بزرگ درونه قرار دارد که نیاز به مقاوم‌سازی منازل مسکونی بیشتر احساس می‌شود.

 

مقاوم‌سازی روستایی از اولویت‌های اول بنیاد مسکن است

محمود واحدیان، مدیر بنیاد مسکن شهرستان خلیل‌آباد در این مراسم با بیان اینکه مقاوم‌سازی روستایی از جمله اولویت‌های اول شهرستان است، تشریح کرد: با تسهیلات چهل میلیون تومانی که دولت تصویب کرده امیدواریم مردم با ایجاد فرهنگ مقاوم‌سازی در روستاها از وارد آمدن خسارت جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه واحدهای خشت و گلی در سیل اخیر بیشترین آسیب دیده‌اند، تأکید کرد: بازسازی ۴۶ واحد مسکونی که در سیل اخیر تخریب شد، آغاز و امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از این واحدها باشیم.

مدیر بنیاد مسکن خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه ۱۵۰ واحد دیگر در حال پیگیری برای احداث هستند و نزدیک ۲۰ واحد عملیات آواربرداری و پایه‌ریزی شروع شده است، ابراز کرد: ساخت مسکن مناسب باید یکی از اولویت‌ها باشد و مردم نیز نسبت به مقاوم‌سازی حساسیت داشته باشند.

وی همچنین با بیان اینکه آبادانی در روستاها باعث ماندگاری بیشتر در روستاها می‌شود، اظهار کرد: با فرهنگ‌سازی و جدیت باید بتوانیم کار را به شکلی پیش ببریم ‌که واحدهای باقی‌مانده را مقاوم‌سازی کنیم.

 

اجرای قانون با سلیقه شخصی و مصلحت‌اندیشی امکان‌پذیر نیست

حمید سلطانی، دادستان خلیل‌آباد در این مراسم با اشاره به اینکه با توجه به اینکه اکثر جمعیت شهرستان خلیل‌آباد را روستاها تشکیل می دهند باید با اهتمام ویژه‌تری تصمیم‌گیری‌هایی در خصوص روستاها شود، تصریح کرد: همان‌گونه که اگر فردی در شهر بخواهد ساخت‌وساز انجام دهد باید مجوز داشته باشد باید در روستا این‌گونه باشد.

وی با تأکید بر اینکه دهیاران بر اساس قانون بخشی از وظایف برخی از ادارات را عهده‌دار هستند و حتی بخشی از وظایف قوه قضائیه بر عهده دهیاران در روستا است، اذعان کرد: باید از این ظرفیت استفاده شود و زندگی در روستاها را ارتقاء دهیم و افرادی قانونمند داشته باشیم.

دادستان خلیل‌آباد با بیان اینکه در وقایع سیل اخیر نقاط ضعف و قوت وجود داشت، عنوان کرد: آبخیزداری و بندهای موجود در سطح شهرستان کمک خوبی در مهار سیل داشت و بارندگی را بیشتر به نفع تبدیل کرد.

وی همچنین با اشاره به برخی از ضعف‌هایی که وجود داشت، تشریح کرد: کانال‌ها، مسیرها و بستر رودخانه‌ها سال‌های سال مورد بازدید قرار نگرفته بود و مسیر مسیل نیز توسط برخی تصرف شده بود.

سلطانی با بیان اینکه اجرای قانون با سلیقه خود و مصلحت‌اندیشی نیز یکی از مشکلات است و نمی توان قانون را با سلیقه خود یا مصلحت‌اندیشی اجرا کرد، افزود: بحران ناشی از عدم اجرای قانون است و اگر هر کس در حوزه اختیارات خود قانون را اجرا کند مطمئناً مشکلی نخواهیم داشت و وقتی مصلحت‌اندیشی در اجرای قانون باشد مطمئناً بی‌قانونی ها بیشتر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه علاوه بر بحران طبیعی یک بحران اجتماعی داریم، اظهار داشت: امروز مردم ما به‌حق مشکلات و مطالبه گری هایی دارند و مردم امروز طاقت بی‌لیاقتی و عدم اجرای وظایف از سمت ما را ندارند.

دادستان خلیل‌آباد با اشاره به اینکه مدیران باید به بهترین نحو وظایف خود را انجام دهند، بیان کرد: اگر همه بر اساس قانون عمل کنند مطمئناً شخصی که به ادارات و نهادهای مختلف مراجعه می کنند رضایت خواهند داشت.

 

هماهنگی شاه‌بیت اصلی مدیریت بحران است / باید از سیلاب‌های امسال باید درس بگیریم

حجت علی شایان فر، مدیرکل بحران خراسان رضوی در این مراسم با بیان اینکه جوامع روستایی ویژگی‌هایی دارد که در مواقع بحران نیز کارگشا است، اظهار داشت: روابط عاطفی بین مردم در روستا، بالا بودن ارزش‌های مذهبی و سنتی و اجتماعی، خوداتکایی و پویایی اقتصادی، بالا بودن سطح امدادرسانی و کمک از جمله این ویژگی‌ها است.

وی با تأکید بر اینکه در مدیریت بحران روستا چند هدف را دنبال می‌کنیم، خاطرنشان کرد: استفاده از توان دهیاری، افراد و ظرفیت محلی برای کنترل بحران‌ها، ایجاد آمادگی و توان مقابله با بحران در جوامع، ایجاد روحیه و فرهنگ خود امدادی و ... از جمله اهداف ستاد مدیریت بحران استان است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی با اشاره به اینکه شاه‌بیت اصلی مدیریت بحران، هماهنگی است، تصریح کرد: اگر به این اعتقاد داشته باشیم و در راستای آن کار کنیم مطمئناً در مدیریت بحران موفق خواهیم بود.

وی همچنین دخل و تصرف و تجاوز به بستر حریم رودخانه، عدم لای روبی و آزاد سازی بستر رودخانه‌ها با توجه به تداوم ۲۰ ساله خشک‌سالی، عدم تناسب محیط های شهری و روستایی، کوهستانی بودن و شیب زیاد در برخی شهرها و روستاها و... را از جمله عوامل بروز سیل اخیر برشمرد و اذعان کرد: باید از سیلاب‌های امسال باید درس بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی