Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران با تاکید بر ضرورت انسجام بخشی و افزایش آمادگی شهرداری تهران برای رویارویی با بحران های احتمالی گفت: ستاد مدیریت بحران همواره باید آماده باش باشد و لازم است برای آموزش و توانمندسازی نیروهای متخصص سرمایه گذاری شود تا به عنوان نیروهای مسلط بتوانند نقش خود را در حوزه مقابله با بحران های شهری به خوبی ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حامد مظاهریان در بازدید از مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران شهر تهران گفت: ستاد مدیریت بحران یک مجموعه تخصصی با وظایف و مسئولیت های خطیر و حیاتی است که در هیچ شرایطی کار در آن متوقف و یا تعطیل نخواهد شد. باید بهره گیری از پتانسیل مجموعه شهرداری و بالابردن توانمندی و آگاهی سازمانی نیروهای آن در اولویت برنامه های این ستاد قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تصریح کرد: در شرایط عادی شهر نیز همواره باید آمادگی حفظ شود چرا که شهر تهران منطقه وقوع بحران های متعددی است. مسائل حاد و بحرانی روزمره وجود دارد و شاهد بودیم که اپیدمی کرونا شرایط معمولی شهر را چگونه تغییر داد.

وی از شیوع کرونا به عنوان یک بحران واقعی در تمام جهان و از جمله ایران یاد کرد و گفت: شهرداری تهران نیز پیشگام مقابله با بحران کرونا و مقابله با اپیدمی آن شد و از همان ابتدا اقدامات بسیاری را در حوزه های مختلف خدمات شهری، نظافت شهر، آموزش نیروی انسانی، فرایندهای کاری و... در اماکن مختلف شهری در دستورکار قرار داد.

مظاهریان با بیان اینکه از فرصت غیرمنتظره کرونا باید برای برنامه ریزی برای آینده و اتخاذ تصمیمات به موقع و صحیح استفاده کنیم، افزود: نقش ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران و مجموعه مدیریت شهری در آمادگی برای بحران، رعایت اصول تاب آوری و دوراندیشی بسیار استثنایی است.

وی با اشاره به قانون مدیریت بحران اظهارکرد: بر اساس این قانون وظایف دستگاه ها مشخص شده و لازم است این را در دستورکار قراردهیم و برای هر کدام بودجه لازم درنظر بگیریم و مسئولیت را پیگیری کنیم علاوه برآن در سایر بندها نیز بازبینی صورت گیرد تا در حوزه هایی مانند آموزش، سازو کارهای آمادگی برای بحران و... ضمن پیش بینی بودجه لازم، راهکارهای مدنظر برای ورود به حوزه عملیاتی نیز اتخاذ شود.

مظاهریان، آمادگی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران را در حوزه آموزش مدیریت بحران اعلام کرد و گفت: می توان از ظرفیت های آموزشی دانشگاه های معتبر نیز به عنوان پشتوانه علمی این فرایند بهره ببریم و نیروهای مستعد را در این زمینه به صورت تخصصی آموزش دهیم.

سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با تاکید بر لزوم سازماندهی درون سازمانی در حوزه بحران اظهارکرد: در صورتی ستاد مدیریت بحران می تواند کارکرد و نقش خود را به خوبی ایفا کند که در حوزه توانمندسازی نیروی انسانی متخصص سرمایه گذاری کرده باشد. درواقع باید برای تمام حوزه های اجرایی بحران گروه آموزش دیده مسلط به موضوع مربوطه وجود داشته باشد.

وی اظهار امیدواری کرد که با برگزاری دوره‌های آموزشی و تخصصی بتوانیم مسیر حرکت ستاد مدیریت بحران را بر پایه دانش و علم به عنوان یکی از اقدامات مورد نیاز در انسجام بخشی و افزایش آمادگی در رویارویی با حوادث طبیعی و بحران های احتمالی در شهر تهران را بیش از گذشته هموار کنیم.

معاون شهردار تهران تاکیدکرد: ابتدا باید برای ایمن سازی مجموعه شهرداری تهران تدابیری اندیشیده شود و بخشهای مختلف شهرداری وظایف خود در قبال بحران ها را باور کنند. در گام بعدی این نیروهای پرورش یافته و مسلط می توانند نقش خود را در حوزه مقابله با بحران های شهری به خوبی ایفا کنند.

به گفته مظاهریان، نقش ستادهای مدیریت بحران مناطق در سطح شهر و ستادهای مرتبط با آن مانند چتری است که در زمستان همراه خود می بریم البته که شاید هر روز باران نبارد اما همیشه آماده باش بودن کمک می کند که به موقع از شکل گیری بحران های احتمالی جلوگیری شود.

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در پایان گفت: ستادهای مدیریت بحران همواره باید آماده باش باشند و در شرایط ایده آل به سر ببرند و امکانات باید فراهم باشد تا در روز مبادا بتوانند پاسخگوی نیازهای شهر و شهروندان باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران کروناویروس مدیریت بحران ستاد مدیریت بحران مقابله با بحران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر، شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت گرفت، ناعادلانه بود و ما سعی کردیم برای مدیران شاغل که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر بگیریم.
 

علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود