Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@13:50:20 GMT

راه عملی شدن جهش تولید تبدیل آن به شعور است

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۹۵۸۴

راه عملی شدن جهش تولید تبدیل آن به شعور است

کنعانی مقدم گفت: راه عملی شدن شعارهای سال بکارگیری مدیران ایمانی و تبدیل شعار به شعور است، بسیاری از مدیران ما در مسندهای مختلف دارای علم هستند اما خودشان ایمان به علم ندارند، به همین جهت کاری از پیش نمی برند.

خبرگزاری شبستان_ گروه سیاسی_ فرزانه تهجا:  با گذشت بیش از 9 ماه از شیوع کرونا و اعلام اخبار رسمی انتشار این ویروس از اسفندماه سال گذشته شاهد بحران های مختلفی در حوزه های مختلف و ایجاد بسیاری از مشکلات برای مردم هستیم که یکی از این بحران ها در حوزه اقتصاد است که مسایل عدیده ای را در حوزه کلان و خرد برای مردم بوجود آورده است در همین رابطه گفتگویی با «حسین کنعانی مقدم» دبیر کل حزب سبز به شرح زیر انجام ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در مورد شیوع کرونا و تاثیر آن در کشور توضیح بفرمایید؟

حکومت خوب و حکمرانی خوب دو موضوع بسیار مهم هستند که باید به آن بپردازیم. ممکن است حکومت خوبی داشته باشیم اما نتوانیم با حکمرانی خوب آن را اداره کنیم و مشکلات بر روی هم انباشته شده و دچار بحران شویم و یا ممکن است حکمرانی خوبی داشته باشیم اما حاکمان خوبی در مسند نباشند که در این صورت نیز باز با مشکل مواجه می شویم. مدیران ما متاسفانه در مقابل بحران سه واکنش نشان می دهند یا عبور از بحران را انتخاب کرده و یا حل بحران را در پیش می گیرند و یا تسلیم بحران می شوند.

 

با بحران های اقتصادی ایجاد شده در شرایط کرونا چگونه باید برخورد کنیم؟

به نظر می رسد در مسایل اقتصادی اگر بحران ها را تبدیل به فرصت کرده و از آنها استفاده کنیم برای رسیدن به اهداف موفق می شویم در غیر این صورت عبور از بحران مانند بحران تخم مرغ، گوجه فرنگی و سایر اقلام بسیار مضحک است و برای نظام مدیریتی مطلوب نیست که بدیهی ترین نیازهای جامعه تبدیل به بحران شود؛ این امر نشان دهنده ناکارآمدی مدیران است.

 

مدیریت بحران چگونه تعریف می شود؟

برخی فکر می کنند اگر مدیریت بحران کنند و سرپوش بر آن بگذارند، موفق تر هستند که در این صورت نیز ممکن است بحران چند صباحی خاموش شود و در مرحله بزرگ تری دوباره آغاز شود. برخی از مدیران فکر می کنند با عبور از بحران و پاک کردن صورت مسئله می توانند مشکلات را حل کنند و از ترفند بحران علیه بحران استفاده می کنند و در صورت وقوع بحرانی، بحران دیگری را شکل می دهند. بحران بورس شکل می گیرد و در پی آن بحران سکه و ارز شکل می گیرد؛ این نوع مدیریت کارآمد نیست.

 

چه تعریفی از مدیریت در تعالیم اسلامی ارایه می شود؟

آنچه در تعالیم ما تاکید شده و باید مورد توجه قرار گیرد، این است که مدیریت باید کارآمد باشد و حل بحران را در پیش بگیرد نه عبور از بحران و مدیریت آن و یا پاک کردن صورت مسئله.

 

ارزیابی شما در مورد تاکیدات رهبر انقلاب در موضوع اقتصاد  و تاکید بر شعارهای سال در این محور چیست؟

این شعارها نقشه راه هستند که هر سال از سوی مقام معظم رهبری برای حاکمیت تعریف می شود و مدیران ارشد هر ساله مشکلات را مطرح کرده و راه حل ها را عنوان می کنند، مانند موضوع گرانی و کاهش تولید که جامعه امروز با آن دست به گریبان است. بر همین اساس موضوع جهش تولید امسال مطرح شد و بر حضور حداکثری توانمندی اقتصادی در تولید برای حل مسایل معیشتی مردم تاکید شد.  این شعار اگر به شعور تبدیل شود، ثمرات زیادی را بر جای می گذارد.

 

راه عملی شدن شعارهای سال چیست؟

اما اگر این شعار به شعور تبدیل نشود، فقط در حد یک شعار باقی می ماند. ما باید با اقداماتی که انجام می دهیم، این شعار را تبدیل به شعور و باور کنیم و تا زمانی که این اتفاق نیفتد و زیرساخت های ما متناسب با این شعار و شعور نشود، سال از پی سال می گذرد و ما متاسفانه شاهد آن هستیم که بسیاری از فرامین رهبر انقلاب در حد شعار باقی مانده است و به شعور و عمل تبدیل نشده است.

 

چه راهکاری برای عملی کردن این شعارها وجود دارد ؟

معتقدم مدیران ما در قسمت های مختلف حکمرانی باید مدیران ایمانی باشند یعنی علم بخشی از کار مدیریت است و ایمان بخش دیگر. ممکن است مدیران ما علم داشته باشند اما چون ایمان واقعی نداشته اند به راحتی نمی توانند از حل مسایل عبور کنند اما اگر علم داشته باشیم و ایمان را نیز به کار ببریم، قطعا در مسیر علم حرکت کرده و مشکل را حل می کنیم. بسیاری از اساتید ما در مسندهای مختلف قرار دارند و دارای علم هستند اما خودشان ایمان به علم ندارند، به همین جهت کاری از پیش نمی برند.

 

 

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: جهش تولید شعور احزاب عبور از بحران مدیران ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۹۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی

شهردار اصفهان گفت: ویژگی کار در کلان‌شهر اصفهان نسبت به سایر شهرها استفاده از فناوری‌های نوین است، به‌طوری که با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مسائل مدیریت در هر کلان‌شهر، حتی شهرهای کوچک‌، مدیریت پسماند است؛ پسماند می‌تواند تهدیدی برای شهر، محیط زیست و سلامت مردم محسوب شود، از طرفی اگر به چرخه طبیعت بازگردد، تبدیل به یک فرصت می‌شود.

وی با بیان اینکه در مدیریت پسماند تلاش بر این است که پسماند تر و خشک در چرخه بازیافت تبدیل به مواد و انرژی شود که هر کدام به اقتضای نوع پسماند تکنولوژی مربوط به خود را می‌طلبد، افزود: در مدیریت پسماند شهر اصفهان سعی شده است انواع پسماند تفکیک و هر کدام با استفاده از آخرین فناوری‌ها به ماده یا انرژی تبدیل شود.

شهردار اصفهان با اشاره به پروژه‎‌هایی که عملیات احداث آن‌ها آغاز شده است، گفت: امروز شاهد کلنگ‌زنی احداث شهرک پسماند خشک بودیم تا بتوانیم این پسماند را به‌صورت متمرکز در یک شهر تفکیک کنیم، این یک گام ابتدایی برای بازیافت پسماند است، احداث کارخانه تبدیل ضایعات ساختمانی به مصالح ساختمانی اتفاق ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه یکی از پسماندهایی که به‌صورت انبوه کلان‌شهرها را درگیر کرده، پسماندهای ساختمانی است، ادامه داد: پسماندهای ساختمانی که اطراف شهرها رها می‌شود، انواع مشکلات زیست‌محیطی را ایجاد می‌کند که یکی از آن‌ها انواع ذرات معلقی است که هنگام وزیدن باد در هوا منتشر و موجب آزار و اذیت شهروندان می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به بهره‌برداری از واحد تصفیه شیرابه تصریح کرد: پسماندهای تر شیرابه‌ای دارد که اگر جذب زمین شود، خاک را از بین می‌برد و در صورت تبخیر، هوا را آلوده می‌کند؛ اصفهان با استفاده از یک فناوری نوین این شیرابه‌ها را به مواد و انرژی تبدیل می‌کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این موارد قبلاً در برخی کلان‌شهرها اجرا شده، اما ویژگی کار ما در اصفهان استفاده از فناوری‌های نوین است، با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه صرف شده برای پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند ۲۷۰ میلیارد تومان است، گفت: با توجه به اینکه در سالی قرار داریم که رهبر معظم انقلاب بر استفاده از بخش خصوصی برای تولید تاکید دارند، دو پروژه تبدیل ضایعات ساختمانی و تبدیل شیرابه به کمک سرمایه‌گذار خصوصی انجام می‌شود.

کد خبر 751746

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش