Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: رییس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد رصدخانه های مشابه شهر تهران در دیگر شهرهای کشور می تواند نقش موثری در مدیریت بحرانهای کشور ایفا کند.
به گزارش خبرنگار شهر، محمد صالح جوکار، رییس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم بازدید از رصد خانه شهر تهران با موضوع گزارش عملکرد و چالشهای پیش روی سازمان مدیریت بحران شهر تهران که سه شنبه 1 تیر ماه 1400 برگزار شد، گفت: در راستای قانون مدیریت بحران پیش از این جلسه ای در کمسیون امور داخلی کشور با حضور مسئولان دستگاه های مرتبط از جمله مدیریت بحران، راه و شهرسازی ، وزارت نیرو و شهردار تهران برگزار شد که در نتیجه آن تصمیم گرفته شد بازدیدی به صورت عملی و میدانی از رصد خانه شهر داشته انجام شود تا از میزان آمادگی دستگاههای مرتبط خصوصا شهر تهران به متولی گری شهرداری مطلع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در رصد خانه شهر تهران که کار نو و جدیدی در حوزه فناوری است، همه داده های شهر تهران در یک نقطه متمرکز شده و به صورت آنلاین در این مکان پایش و تحلیل می شود و در نهایت بر اساس این داده ها تصمیم گیری و تصمیم سازی می شود.
رییس کمیسیون شوراهای مجلس میزان آمادگی شهر تهران در برابر تهران را مناسب ارزیابی کرد و تاکید کرد: البته باید میزان آمادگی کلانشهر تهران بیشتر شود و همه دستگاه‌های متولی در حوزه خدمات رسانی باید این مسأله را جدی بگیرند.
جوکار ادامه داد: ایجاد رصد خانه های مشابه در دیگر شهرهای کشور می تواند نقش موثری را در مدیریت بحرانها و حتی مسائلی عادی که برای مدیریت شهر لازم است ، ایفا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهر تهران رصد خانه خانه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی

شهردار اصفهان گفت: ویژگی کار در کلان‌شهر اصفهان نسبت به سایر شهرها استفاده از فناوری‌های نوین است، به‌طوری که با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مسائل مدیریت در هر کلان‌شهر، حتی شهرهای کوچک‌، مدیریت پسماند است؛ پسماند می‌تواند تهدیدی برای شهر، محیط زیست و سلامت مردم محسوب شود، از طرفی اگر به چرخه طبیعت بازگردد، تبدیل به یک فرصت می‌شود.

وی با بیان اینکه در مدیریت پسماند تلاش بر این است که پسماند تر و خشک در چرخه بازیافت تبدیل به مواد و انرژی شود که هر کدام به اقتضای نوع پسماند تکنولوژی مربوط به خود را می‌طلبد، افزود: در مدیریت پسماند شهر اصفهان سعی شده است انواع پسماند تفکیک و هر کدام با استفاده از آخرین فناوری‌ها به ماده یا انرژی تبدیل شود.

شهردار اصفهان با اشاره به پروژه‎‌هایی که عملیات احداث آن‌ها آغاز شده است، گفت: امروز شاهد کلنگ‌زنی احداث شهرک پسماند خشک بودیم تا بتوانیم این پسماند را به‌صورت متمرکز در یک شهر تفکیک کنیم، این یک گام ابتدایی برای بازیافت پسماند است، احداث کارخانه تبدیل ضایعات ساختمانی به مصالح ساختمانی اتفاق ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه یکی از پسماندهایی که به‌صورت انبوه کلان‌شهرها را درگیر کرده، پسماندهای ساختمانی است، ادامه داد: پسماندهای ساختمانی که اطراف شهرها رها می‌شود، انواع مشکلات زیست‌محیطی را ایجاد می‌کند که یکی از آن‌ها انواع ذرات معلقی است که هنگام وزیدن باد در هوا منتشر و موجب آزار و اذیت شهروندان می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به بهره‌برداری از واحد تصفیه شیرابه تصریح کرد: پسماندهای تر شیرابه‌ای دارد که اگر جذب زمین شود، خاک را از بین می‌برد و در صورت تبخیر، هوا را آلوده می‌کند؛ اصفهان با استفاده از یک فناوری نوین این شیرابه‌ها را به مواد و انرژی تبدیل می‌کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این موارد قبلاً در برخی کلان‌شهرها اجرا شده، اما ویژگی کار ما در اصفهان استفاده از فناوری‌های نوین است، با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه صرف شده برای پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند ۲۷۰ میلیارد تومان است، گفت: با توجه به اینکه در سالی قرار داریم که رهبر معظم انقلاب بر استفاده از بخش خصوصی برای تولید تاکید دارند، دو پروژه تبدیل ضایعات ساختمانی و تبدیل شیرابه به کمک سرمایه‌گذار خصوصی انجام می‌شود.

کد خبر 751746

دیگر خبرها

  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر