Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین جلسه «شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی - راهبردی» صبح امروز با موضوع بررسی ابعاد بحران آب و ارائه راهبردها و راهکارهای کاربردی در این زمینه با حضور روسای مراکز تحقیقاتی و راهبردی در کشور در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، در این جلسه که محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقاتی - راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندگانی از پژوهشگاه قوه قضائیه و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی نهاد ریاست جمهوری و کارشناسانی از این مراکز پژوهشی و راهبردی در حوزه آب حضور داشتند، چالش‌ها و تهدیدهای بخش آب کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه ابتدا کارشناسانی از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در ارائه‌ای، به تشریح ابعاد بحران آب در کشور و چالش‌های مدیریت آب‌های سطحی و زیرزمینی پرداختند و راهکارهای اجرایی خود را برای حل این مشکلات مطرح کردند. در این ارائه بر ضرورت برنامه‌ریزی برای رفع چالش‌های آبی کشور به‌ویژه در برنامه هفتم توسعه کشور تاکید شد. سپس مسئولان و کارشناسان حاضر در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در این رابطه پرداختند.

همچنین در ادامه این جلسه، چالش‌ها و تهدیدهای بخش آب کشور توسط کارشناسانی از دفتر مطالعات زیربنایی گروه آب مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مطرح و راهکارهای اجرایی برای رفع این چالش‌ها مطرح شد و حاضران در نشست نیز ضمن بیان نقطه نظرات خود در این رابطه، بر ضرورت استفاده بهینه از منابع آبی کشور برای غلبه بر بحران آب تاکید کردند.

در ادامه این جلسه، همچنین حاضران ضمن تاکید بر اهمیت دیپلماسی آب، یکی از راهکارهای پایدار برای مدیریت منابع آبی کشور را مشارکت موثر همه ذی‌نفعان و ذی‌مدخلان عنوان و تاکید کردند که برای تحقق مدیریت مشارکتی، باید امکان ظرفیت‌سازی با پرهیز از هرگونه تعارض منافع و همچنین تعامل بین طرف‌های مختلف ذی‌نفع و درگیر در مسئله آب فراهم شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری ، بحران کم‌آبی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بحران کم آبی مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بحران آب چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه بارش تگرگ، بارندگی و سیلاب در غرب استان تهران به آبگرفتگی در برخی معابر انجامیده است.

مدیریت بحران استان تهران پیش از این با صدور هشداری به مردم توصیه کرده بود، از سفرهای غیر ضروری و اتراق در حاشیه رودها و مسیل های پایتخت دوری کنند.

حامد یزدی مهر تاکید کرده بود: مخاطره مورد پیش بینی با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید همراه خواهد بود.

پیش از این، اداره کل هواشناسی استان تهران با پیش بینی بارش باران شدید همراه با رعد و برق، سطح هشدار را در استان تهران نارنجی اعلام کرده بود.

براساس این گزارش، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها تاکید و عنوان کرد: افراد از حضور در نواحی مرتفع بپرهیزند و ذینفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

یزدی مهر بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب روها تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است از همه کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت عدم ضرورت طی مدت مذکور از این نواحی تردد نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی توصیه کرد: از کشاورزان و باغداران می‌خواهیم تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به این بخش را اتخاد کنند.

کد خبر 6099920

دیگر خبرها

  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • آغاز بررسی جزییات پیش‌نویس سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شهرک حمل و نقل خمینی شهر راه اندازی می شود
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • اعضای اجرایی انتخابات حق جانبداری از نامزدها را ندارند
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه