Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی ابعاد بحران آب و ارائه راهبردها و راهکارهای کاربردی در این زمینه با حضور روسای مراکز تحقیقاتی و راهبردی در کشور در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، هفتمین جلسه «شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی – راهبردی» صبح امروز با موضوع بررسی ابعاد بحران آب و ارائه راهبردها و راهکارهای کاربردی در این زمینه با حضور روسای مراکز تحقیقاتی و راهبردی در کشور در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقاتی - راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندگانی از پژوهشگاه قوه قضائیه و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی نهاد ریاست جمهوری و کارشناسانی از این مراکز پژوهشی و راهبردی در حوزه آب حضور داشتند، چالش‌ها و تهدیدهای بخش آب کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه ابتدا کارشناسانی از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در ارائه‌ای، به تشریح ابعاد بحران آب در کشور و چالش‌های مدیریت آب‌های سطحی و زیرزمینی پرداختند و راهکارهای اجرایی خود را برای حل این مشکلات مطرح کردند. در این ارائه بر ضرورت برنامه‌ریزی برای رفع چالش‌های آبی کشور به‌ویژه در برنامه هفتم توسعه کشور تاکید شد. سپس مسئولان و کارشناسان حاضر در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در این رابطه پرداختند.

همچنین در ادامه این جلسه، چالش‌ها و تهدیدهای بخش آب کشور توسط کارشناسانی از دفتر مطالعات زیربنایی گروه آب مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مطرح و راهکارهای اجرایی برای رفع این چالش‌ها مطرح شد و حاضران در نشست نیز ضمن بیان نقطه نظرات خود در این رابطه، بر ضرورت استفاده بهینه از منابع آبی کشور برای غلبه بر بحران آب تاکید کردند.

در ادامه این جلسه، همچنین حاضران ضمن تاکید بر اهمیت دیپلماسی آب، یکی از راهکارهای پایدار برای مدیریت منابع آبی کشور را مشارکت موثر همه ذی‌نفعان و ذی‌مدخلان عنوان و تاکید کردند که برای تحقق مدیریت مشارکتی، باید امکان ظرفیت‌سازی با پرهیز از هرگونه تعارض منافع و همچنین تعامل بین طرف‌های مختلف ذی‌نفع و درگیر در مسئله آب فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری ابعاد بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه فوق‌العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه، اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را بصورت مستمر ارائه دهند.

مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفر‌های نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
  • شهرک حمل و نقل خمینی شهر راه اندازی می شود
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • پوتین برای پنجمین بار رئیس‌جمهور روسیه شد+ فیلم
  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا